La 5a edició del Festival MiniBeat es posposa al maig del 2021

COMUNICAT OFICIAL DEL FESTIVAL MINIBEAT

A causa de l’emergència sanitària actual i després de valorar totes les opcions possibles, els organitzadors del Festival MiniBeat, l’associació l’Arcada Koncerts i l’Ajuntament de Granollers, hem decidit de posposar l’edició del 2020 al diumenge 9 de maig del 2021.

En l’actual situació se’ns ha fet impossible de trobar la manera de què el Festival MiniBeat no perdi la seva essència, la seva finalitat, que no és més que transmetre als més petits els valors de la música alternativa i de qualitat. Que els nostres fills valorin la música pel que transmet i no per les seves vendes, i que l’actitud és fonamental per encarar les situacions adverses com amb la que estem immersos actualment.

El Festival MiniBeat consta d’una sèrie de concerts i activitats, que són impossibles de dur a terme asseguts en cadires i respectant la distància de seguretat que marquen les autoritats. La música del MiniBeat necessita el contacte, necessita llibertat de moviments, necessita la calor i la vitalitat dels més petits sense restriccions.

Com que no sabem quant duraran totes aquestes restriccions a les llibertats individuals, i sembla que ens haurem d’acostumar a conviure amb alguna mena de virus, des d’avui mateix ja ens posem a treballar a recol·locar a totes les bandes i activitats d’aquest any a la pròxima edició. Farem mans i mànigues per trobar la manera de mantenir l’essència del MiniBeat, tot i que per aquest any no ens dóna temps a trobar la formula, estigueu segurs de què la trobarem, que aquesta situació la vencerem i ens en sortirem.

Els que ja tingueu l’entrada, us servirà per a la nova data del 9 de maig del 2021, i als que no us vagi bé, us retornarem l’import. En aquest cas, ompliu el formulari “Contacte” que trobareu a la web del MiniBeat amb les vostres dades i us gestionarem el retorn de l’import de l’entrada al moment.

Gràcies per la comprensió i sigueu valents
Visca la cultura alternativa
Salut i força!

2 pensaments sobre “La 5a edició del Festival MiniBeat es posposa al maig del 2021”

 1. Hola, voldria saber si es mantenen les dates previstes (09/05/21) i si hi han encara entrades a la venda. Merci

  M'agrada

  1. Hola Laura!
   Finalment s’ha posposat per tercera vegada.
   El 19 de setembre 2021 és el nou dia escollit i esperant que ja tot estigui millor per dur a terme el Festival MiniBeat.
   Si, encara queden entrades > https://minibeat.cat/venda-dentrades/ (amb els tres ajornaments que portem, encara no la retornada ningú).
   Aquesta actitud ens carrega d’energia per seguir endavant!
   Gràcies!

   M'agrada

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s