La banda de surf instrumental mexicana Dr. Tritón, vindrà al MiniBeat a transportar-nos al seu planeta imaginari

Aquest any al MiniBeat ens tornem més internacionals, encara, i portem una banda de surf instrumental de Mèxic. Dr Tritón és un “jove” i poderós combo de Surf Instrumental que “lluita” per mantenir vigent el moviment del surf mexicà. Hereus d’una escena que per bretxa generacional va trigar gairebé 30 anys a ser representada a Mèxic per les bandes pioneres a finals dels 90’s.

Dr. Tritón està format per Karman, Baby Kurt, Johnny Guaycura i Dalí com a missatgers de les profunditats marines, reprèn l’escena surf gairebé 15 anys després, compartint el seu so instrumental impulsat per un parell de guitarres amb onades de reverb, un baix extravagant i redoblaments de bateria salvatges, però precisos.

Els seus temes “Detective de Bikinis” i “El Beso de Poseidón” es van posicionar al lloc #99 (2017) i #80 (2020); de les 105 millors cançons a Reactor 105.7 FM. Actualment en promoció del seu recent disc “Suite Poseidón” presentat digitalment durant el el 2020 i en viu el 2021 i 2022.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s