Crêpe&Roll vindran al MiniBeat amb els seus esplendits creps

Crêpe&Roll és el “food truck” creperia més original i musical que trobareu a la ruta. Vnen de Cardedeu i tenen una oferta de creps molt àmplia, que passa per dolços, salats i mixtos. Fem servir productes de primera qualitat i els acompanyem sempre de dos ingredients principals; amor i bona música. Ens encanta anar a tot tipus d’esdeveniments, des de festivals de música, festes de poble, fires, festes d’aniversari, casaments, esdeveniments d’empresa… en fi, els encanta estar a tot arreu!!!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s