Brod Bord al MiniBeat potenciant l’escena local

Com ja sabeu, al MiniBeat ens agrada potenciar l’escena local portant a bandes properes i de qualitat. Els Brod Bord venen de Cardedeu, els seus components toquen també amb Ràbia+ i Dalla, bandes de referència del rock alternatiu del país.

Els Brot Bord estan envoltats de cebes i cols, amb les forques i la destral a la mà han invocat les tenebres i el sol del capvespre.

“Se’ns ha presentat la Teoria dels mons múltiples i hem flipat. Després, resseguint els canals obscurs del que coneixem, entre comèdia i tragèdia, hem embogit establint vincles emocionals indestructibles amb la natura i la humanitat” ens comenten desde la banda. Queda clar que s’han de veure en directe, birra en mà!!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s