L’escola Grow Up Music farà un taller de dj pels més petits

L’escola de Granollers A Grow Up Music, vindrà al MiniBeat d’aquest any a fer un taller de dj per als més petits, juntament amb una mostra d’algun dels seus alumes més destacats. Un espai ideal per veure si als vostres fills els atrau el món del dj i la producció musical.

A Grow Up Music els agrada destacar pel seu tracte proper i familiar. S caracteritzen per “no vendre fum” i aconseguir que l’alumne tregui el profit més gran de les seves capacitats i possibilitats reals.

Si estàs interessat a dedicar-te o simplement a aprendre a produir la teva pròpia música, Grow Up Music et posa totes les facilitats necessàries per a aconseguir-ho. Disposen de tot el material necessari a les seves aules, així com ordinadors Mac d’última generació.

Amb els seus Cursos de Producció Musical i DJ Professional, adquiriràs tots els coneixements i experiència que avui dia se li exigeixen a qualsevol productor musical o DJ que es dedica de manera professional a aquesta disciplina. Per aquest motiu, aprendràs a compondre música de diferents estils (música electrònica, moderna, pop, rock, etc.), a més de desenvolupar totes les tècniques necessàries per a portar endavant qualsevol projecte artístic que se’t presenti. Així mateix, et guiaran en tot el que necessitis perquè aprenguis a promocionar i donar a conèixer les teves pròpies produccions musicals.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s