Ninja Pastori, la banda “Cartoon Punk” que farà ballar al MiniBeat

Després de moltíssims anys fora dels escenaris… Guiats per una vella cinta de vídeo que van trobar en un satèl·lit estavellat, els Ninja Pastori van arribar a la terra per donar suport a les forces del bé a través dels seus himnes: les sintonies de dibuixos animats.

Malauradament les males companyies en aquest planeta els han corromput i ara només canten en tavernes de dubtosa reputació. Ja no lluiten contra el mal, però tampoc contra el bé. Perquè els agrada el món tal i com està: REGULAR!

És un tribut al rock, però no a un sol grup. Amb cançons que tothom coneix, taral·leja i balla. Un recorregut nostàlgic però també un “despiporre” que li treu punta al tòpics de cada gènere: rockandroll, punk, metal, ska, funk… És, sobretot, MÚSICA DE DIBUIXOS ANIMATS… Però amb molt mala llet i bon humor!

Dartacan i My Sharona són la mateixa cançó, Enrique Bunbury canta Mazinger Z, Jackie i Nuca la va compondre Kurt Cobain, i Marco és una bossanova brasilera. Un deliri en tota regla que no té desperdici.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s