HCXHC, l’associació contra el càncer mostrarà al MiniBeat el seu espectacular projecte solidari

HCXHC (Hardcore Hits Cancer) és una associació sense ànim de lucre, que té com a objectiu principal ajudar anímica i econòmicament malalts de càncer i recaptar diners per donar a fundacions, especialment infantils; organitzant festes, concerts i venda de marxandatge. Tot això relacionat amb la música Hardcore, Punk-rock i Metall. Ajudant a difondre a més, el missatge que en aquest tipus de música també hi ha cabuda per a la solidaritat.

* Aquest any el Festival MiniBeat destinarà 1€ de cada entrada a HCXHC (Hardcore Hits Cancer), una associació sense ànim de lucre, que té com a objectiu principal ajudar anímica i econòmicament malalts de càncer i recaptar diners per donar a fundacions, especialment infantils.

HCXHC neix com a idea fa uns quants anys, durant una lluita personal del seu fundador Daniel Sadurní contra el càncer, amb la intenció d’ajudar i animar la gent que es trobava en una situació similar i les seves famílies. A poc a poc la idea va prenent forma i evolucionant amb l’ajuda de diverses amigues i amics (HCXHC Crew): Mercè Ruíz, Alex Martínez, Miguel Cazorla, Carmen Gutierrez, Fernando Turrillas, Joaquín Primoy, Dani Miranda, Anna Bautista, Rebeca Mesas, Dani Sánchez, Carlos de Fruits Kala, Mariano Relea, Miki, Iker Martín, Alváro González, Rober Saéz…

“El recolzament definitiu ens el dóna l’Ankla Fest el juliol del 2015, on Billy Graziadei, veu i guitarra a Biohazard, es posa una de les nostres samarretes per sortir a actuar i parla amb el públic sobre la nostra associació. Arran d’aquest festival hem estat convidats a diversos concerts, i festivals, per parlar sobre els nostres projectes i vendre el nostre merch. Actualment són moltes les bandes, promotores de concerts, sales, associacions esportives, col·laboradors particulars, botigues de discos, negocis hostalers, etc… els que col·laboren d’una manera o altra. Per sort una llista que no para de créixer de col·laboradors”.

A banda de la venda de merchandising propi de l’associació, editen CDs de versions recopilatoris on les bandes col·laboradores ens cedeixen temes de covers clàssics del hardcore, punkrock, rock o metall. El 100% del que es recapta, amb la venda del merch i discos de HCXHC; donacions particulars, es destina a La Casa dels Xuklis. Una casa d’acollida per a nens i nenes amb càncer i les seves famílies (amb pocs recursos), que es tracten als hospitals de referència de Barcelona.

Fins avui s’han donat 79.700 euros a aquesta fundació.

Daniel Sadurní (President i fundador de Hardcore Hits Cancer)
FUCK CANCER!!!

One thought on “HCXHC, l’associació contra el càncer mostrarà al MiniBeat el seu espectacular projecte solidari”

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s