Els Encants del MiniBeat, un nou espai d’intercanvi de joguines en desús

Tens joguines en desús? …porta-les als “Encants del MiniBeat”, un nou espai creat dins del festival per intercanviar les joguines que no fas servir a casa. Serà un espai de lliure accés i autogestionat. Podràs deixar les teves joguines en desús i emportar-te les que més li agradin al teu petit. Totes les joguines sobrants, les donarem a la Fundació El Xiprer de Granollers.

Si tens material voluminós i vols portar-ho abans del MiniBeat, dissabte s’habilitarà un espai de recepció a la Roca Umbert de 18 a 20h on podràs deixar-les sense cap problema. Qualsevol dubte contacta amb la Srta. Parker (679.985.735)

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s