Els granollerins Catàstrofe Club vindran al MiniBeat

Els Catàstrofe Club és una banda única, personal. De les bandes que ens agraden, amb missatge i una música que et transporta. La ciutat de Granollers no té molts grups, però si els pocs que surten, estan a aquest nivell, alguna cosa funciona.

‘NO TE ESTÁS ENTERANDO DE NADA’,  amb aquesta rotunda sentència sintetitzen els granollerins Catàstrofe Club el seu nou treball ‘EJERCICIOS de VISIÓN’, interpel·lant l’oient / espectador a una profunda reflexió i autocrítica davant la seva completa ceguesa. So cru, textos personals, imatges en blanc i negre són ingredients del particular univers de Catàstrofe Club, tot això conjugant amb el sentit de la tragèdia i humor que no deixa indiferent a l’espectador.

‘EJERCICIOS de VISIÓN’ és el segon treball de Catástrofe Club, l’inclassificable projecte amb seu d’operacions a Roca Umbert Fàbrica de les Arts de Granollers (Barcelona), format per Josep Maria Herrera (Veus, guitarres i programacions) i David Molina (Baix, tecles i programacions).

Són la banda sonora de nostra ràbia. Són el parc d’atraccions de la nostra ment. Són la  nostra particular trinxera dins d’un món sense revolucions. Així es defineixen David Molina i Josep Maria Herrera, els seus dos components, un inclassificable projecte.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s