El vocalista dels Bonestorm, Francesc Garcia, vindrà en format acústic a presentar-nos el seu nou disc “El gran desgavell”

“El gran desgavell” editat el passat 2022, és el disc que en Francesc Garcia, vocalista de la banda Bonestorm, enregistra en solitari amb les cançons que va compondre immediatament després de “L’escala circular” de Bonestorm i que havien d’aparèixer en un disc que el mencionat grup tenia emparaulat amb Warner España i que va caure a causa de la crisi de la Covid-19 i una sèrie d’anades i vingudes a un centre de salut mental.

Finalment el va produir en Vidal Soler a El Colmadu gravacions. Per produir s’entén que en Garcia es va presentar a l’estudi amb les mans a la butxaca i els temes gravats al mòbil amb una guitarra acústica. Tot plegat va costar cinc tardes de juny.

En Roger Peláez va fer la portada.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s