Infància Natural col·laborarà amb el Festival MiniBeat.

91264a_cbaf44c95d204536a6d4b4e24adcc869Infància Natural, un espai per la infància de creativitat, cos-emoció i meditació estarà present en el Festival MiniBeat! Ens fa moltíssima il·lusió poder comunicar i poder confirmar la col·laboració d’Infància Natural amb la primera edició del Festival MiniBeat.

Aquest diumenge 24 d’abril Infància Natural col·laborarà amb l’ONG Save the Children fent una activitat on totes i tots podreu participar i prendre consciència de la situació dels infants refugiats.

Entre tots els assistents del Festival MiniBeat que ho desitgin es farà una acció fotogràfica que seguirà i anirà més enllà del festival. Infància Natural s’ha inspirat en la cançó “Qualsevol nit pot sortir el sol“, d’en Jaume Sisa, per elaborar aquesta acció fotogràfica. A un dels costats, cada família que vulgui podrà fer-se una foto formant alguna de les lletres, fins aconseguir les paraules “BENVINGUTS-BENVINGUDES”. En un altre dels costats, hi haurà un mural amb part de la lletra de la cançó que podreu pintar de forma conjunta. Del resultat final en farem difusió en les diferents xarxes socials.

Podreu trobar més informació sobre aquest esdeveniment i sobre Infància Natural en aquest enllaç.

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s